ÇATAKLI ORTAOKULU

Belgegeçer : 0
WEB http://cataklortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çataklı Köyü No 3 Alacakaya/ ELAZIĞ
VİZYON : Özgün ve başarılı çalışmaları ile model alınan kurum olabilmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi bireysel yeteneklerini geliştirerek sınıf tecrübelerini hayata aktarabilen, problemlere çözüm üreten, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerimizi üst öğrenim kademesine hazırlamaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün Eğitim
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.30 - 14-30 (ilkokul) 08:30 - 15:20 (ortaokul)
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Lojman : Lojmanlarımız 2014 yılının Aralık ayında tamamlanıp Öğretmenlerimizin hizmetine sunulmuştur. Lojmanlar; kaloriferli olup güneş enerjisi mevcuttur. Kira bedeli yoktur. 2+1 daireden mevcuttur. İçi yapılı, baraj manzaralı, kış şartlarına dayanıklı zemin üzerinde yapılmıştır. Sayısı:7
Servis :
Ulaşım : Elazığ il merkezine ve Diyarbakır´ın Ergani İlçesi´ne her gün ulaşım vardır. İlçe merkezine her gün ulaşım sağlanır.
Yerleşim Yeri : Köyümüz, Elazığ ile Diyarbakır Ergani arasındaki Kralkızı barajına yakın bir alanda kurulmuştur. Köyümüz 350 hane ve yaklaşık 2000 nüfusa sahiptir. Okulumuz güney çevre yolundaki köyün girişinde yer alır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkeze 13 km uzaklıkta ve İl merkezine 90 km uzaklıktadır.Diyarbakır Ergani ilçesine 50 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :