ELAZIĞ / ALACAKAYA - ÇATAKLI ORTAOKULU

ÇATAKLI ORTAOKULU

Çataklı Köyü No 3 Alacakaya/ ELAZIĞ
Özgün ve başarılı çalışmaları ile model alınan kurum olabilmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi bireysel yeteneklerini geliştirerek sınıf tecrübelerini hayata aktarabilen, problemlere çözüm üreten, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerimizi üst öğrenim kademesine hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
08.30 - 14-30
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Lojman
7 - Lojmanlarımız 2014 yılının Aralık ayında tamamlanıp Öğretmenlerimizin hizmetine sunulmuştur. Lojmanlar; kaloriferli olup güneş enerjisi mevcuttur. Kira bedeli yoktur. 3+1 daireden mevcuttur. İçi yapılı, baraj manzaralı, kış şartlarına dayanıklı zemin üzerinde yapılmıştır.
Ulaşım
Elazığ il merkezine her gün ulaşım vardır. İlçe merkezine gün boyu ulaşım sağlanır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz, Elazığ ile Diyarbakır Ergani arasındaki Kralkızı barajına yakın bir alanda kurulmuştur. Köyümüz 350 hane ve yaklaşık 2000 nüfusa sahiptir. Okulumuz güney çevre yolundaki köyün girişinde yer alır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkeze 13 km uzaklıkta ve İl merkezine 90 km uzaklıktadır.Diyarbakır Ergani ilçesine 60 km uzaklıktadır.