ELAZIĞ / ALACAKAYA - ÇATAKLI ORTAOKULU

Kas

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi, öğrencilerimizde yerleşik demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi ve öğrencilerimize seçme, seçilme ,oy kullanma kültürünün kazandırılması amacıyla Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimi yapılmıştır.  Öğrencilerimizden 6/A sınıfı öğrencisi Ayşe ÖNER Okul Temsilcisi seçilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve İstiklal Mücadelemizin lideri Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 78. yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencileri arasında bilgi ve kültür yarışması yapıldı.

Haz

Öğretmenlerimize ve Velilerimize yönelik Afet Bilinci ve Güvenli Yaşam konulu seminer düzenlendi.

Nis

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

Yüce yaratıcımızın insanlığa gönderdiği, rahmet elçisi, son ve en büyük Peygamberimiz, Efendimiz Hz. Muhammed’in (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) kutlu doğumu münasebetiyle  düzenlemiş olduğumuz Kutlu Doğum Haftası  kutlandı.

Nis

"Benim Kızım da Okumalı" projesi kapsamında okulumuz 8. sınıf kız öğrenci ve annelerine seminer verildi.Seminerin ardından yemek ikram edildi. Projeyi yürüten Yaşar SALKIM ve Hatice USLU hocalarımıza teşekkür ederiz..

Ock

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının Birinci döneminde  emeklerinden dolayı öğretmen, öğrenci , velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder,  iyi tatiller dilerim.

Burhan İRTEGÜN

Okul Müdürü