ELAZIĞ / ALACAKAYA - Çataklı Ortaokulu

Çataklı Ortaokulu

Çataklı Köyü No 3 Alacakaya/ ELAZIĞ
Vizyon
Milli ve manevi değerleri özümsemiş, düşünen, üreten, ilgi ve yeteneklerinin farkında olup, bunları geliştirebilen; çağın gerektirdiği bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazanmış öğrenciler yetiştiren; başarıda sınır tanımayan örnek bir okul olmak.
Misyon
Değişime ve gelişime açık, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, sorumluluklarının farkında olan, geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, araştırmayı seven ve araştıran, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, başarılı bireyler yetiştirmek
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
08.30 - 14-30 (ilkokul) 08:30 - 15:20 (ortaokul)
Ulaşım
Elazığ il merkezine ve Diyarbakır´ın Ergani İlçesi´ne her gün ulaşım vardır. İlçe merkezine her gün ulaşım sağlanır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz, Elazığ ile Diyarbakır Ergani arasındaki Kralkızı barajına yakın bir alanda kurulmuştur. Köyümüz 350 hane ve yaklaşık 2000 nüfusa sahiptir. Okulumuz güney çevre yolundaki köyün girişinde yer alır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkeze 13 km uzaklıkta ve İl merkezine 90 km uzaklıktadır.Diyarbakır Ergani ilçesine 50 km uzaklıktadır.
FUTBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ
TÜBİTAK, E TWİNNİNG